Skip to toolbar

Aussies Living Simply

Is it just me ?

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #458463
    df418df418
    Member

    Testing Quick Reply 1st attempt

    XP Pro SP3

    Opera 10.51

    #458464
    df418df418
    Member

    Testing New Reply 1st attempt

    XP Pro SP3

    Opera 10.51

    #458465
    GeoffGeoff
    Keymaster

    I’m on FF 3.6.2 and not having issues (so far!)

    Maybe there is a bug in FF 3.6? Could Doc or Judi B try upgrading and see if that solves it?

    #458466
    DocDoc
    Member

    My bad, Geoff, I meant PMs. Just happen to be PMing and emailing a few members at the same time. Got to love tabs :shrug:

    Upgraded to FF 3.6.2

    Seems to work.

    Doc 😉

    Edited to add that it works now.

    #458467
    MargoMargo
    Member

    HI Geoff. It was DOc’s all you home made swappers thread. It was either before or after Marz’s post in that thread.

    I too have just upgraded to FF 3.6.2 so we’ll see how that goes

    #458468
    GeoffGeoff
    Keymaster

    Great news Doc!

    Margo, could it be this post here:

    https://www.aussieslivingsimply.com.au/forum/viewthread.php?forum_id=76&thread_id=19174&pid=267868#post_267868

    Which is in “2010 Home-made swap”, rather than “All you 2010 Home made swappers” which is the one that went missing?

    #458469
    MargoMargo
    Member

    alas no – it was a post about the colours I like and things I’m allergic to relevant for the swap…….. It was definitely in the right thread as I went back and looked at the thread a few times and saw my post there – that’s why I was surprised when it disappeared

    #458470
    GiannaGianna
    Member

    https://bugzilla.mozilla.org/buglist.cgi?quicksearch=ALL%20status1.9.2%3A.2-fixed

    Bug list fixes for Firefox 3.6.2 and I’ve had missing posts too but just thought I was going ditzy. 😆

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.